top of page

UPDATE Project Snippergrond afgerond: MashAllah wat een geslaagde dag!

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,

Op zondag 27 december hebben wij de laatste benefietdag van de driedaagse reeks gehouden. Wij hebben jullie beloofd regelmatig een update te geven over de stand van zaken.

Wat een laatste sprint was dat! Wij kijken Alhamdoelillah terug op een -meer dan- geslaagde laatste avond. Met behulp van jullie onuitputtelijke inzet, betrokkenheid, creativiteit en donaties (groot en klein), hebben wij een prachtig resultaat behaald.

Met een eindbedrag van € 42.804 oftewel 107% van ons doel, kunnen wij terugkijken op een geslaagde campagne. Onze dank daarvoor! Daarnaast hebben wij 240 M2 grond op naam uit kunnen geven, ook hier voor hartelijk dank!

Het was zeer speciaal om de afgelopen tijd te horen, zien en ervaren welke voorbereidingen, inspanningen, moeite, creatieve ingevingen, bijzondere inzamelacties en diverse hand- en spandiensten de vrijwilligers en sponsors hebben verricht. Geweldig zoals alle vrijwilligers, donateurs en sponsors zich voor deze campagne hebben ingezet. Ook de emoties, betrokkenheid en gretigheid van het team en iedereen daar om heen is ons niet ontgaan.

Masha Allah, wij zijn Allah, alle gulle gevers, vrijwilligers en sponsors zeer dankbaar!

Hoe nu verder?

Wij hebben jullie beloofd om regelmatig een update te geven over de stand van zaken en dit is ook precies wat wij blijven doen.


De komende weken zullen wij alle namen verzamelen van de donateurs die een m2 grond gedoneerd hebben, deze verifiëren en vervolgens een plaquette laten maken waarop deze namen vereeuwigd worden. Houd onze website (www.iccw.nl) daarvoor goed in de gaten! Informatie hier over (incl. een voorbeeldplaquette) zal binnenkort met jullie gedeeld worden.

Verder zullen wij de GoFundMe pagina de komende tijd open laten staan voor mensen die een Sadaka willen geven. Het geld dat wij extra ontvangen/overhouden zullen wij reserveren voor de inrichting van de tuin en het volgende project.


Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen iedereen al het goeds en vooral gezondheid toe!

Taqabballa Allah en moge Allah u allemaal belonen met het paradijs in sha Allah.

Bestuur ICCW

267 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page