top of page
zakat.jpg

DONEER (CHART & CONTRIBUTIE)

Bouw met ons een betere toekomst

Er bestaan geen subsidies voor moskeeën in Nederland. Dit betekent dat de moskee volledig afhankelijk is van haar eigen gemeenschap.


De Chart is een zeer belangrijke bron van inkomsten voor de moskee. Hiermee zouden wij alle vaste lasten moeten kunnen dekken.


Op dit moment zijn nog niet alle betalingen binnen gekomen. Wij vragen u vriendelijk om zo snel mogelijk de openstaande betaling z.s.m. over te maken.

De donaties die wij reeds binnen hebben gekregen zijn nog niet voldoende om de vaste lasten van de moskee te dekken en hierdoor is de moskee genoodzaakt terug te vallen op inzamelacties onder onze mede moskee bezoekers om zo de maandelijkse vaste lasten te kunnen betalen.

In de moskee hangt (binnenkort, meer informatie volgt) een beeldscherm met daarop de Chartlijst, deze lijst weerspiegelt exact wat er deze maand aan Chart betalingen zijn binnen gekomen en of dit voldoende is om de maandelijkse vaste lasten te dekken.


Dit is een dynamische lijst wat betekent dat je direct na iedere betaling de cijfers ziet veranderen op het scherm en dus ook of deze betalingen de vaste lasten dekken.

Baraka Allahu fiekoum in sha Allah.

والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته.

"مَّثَلُ ٱلَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَٰلَهُمْ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنۢبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِى كُلِّ سُنۢبُلَةٍ مِّا۟ئَةُ حَبَّةٍ وَٱللَّهُ يُضَٰعِفُ لِمَن يَشَآءُ وَٱللَّهُ وَٰسِعٌ عَلِيمٌ"

“Het voorbeeld van degenen die hun rijkdom aan Allah besteden is als een zaadje [van graan] dat zeven stekels laat groeien; in elke piek zitten honderd korrels. En Allah vermenigvuldigt [Zijn beloning] voor wie Hij wil. En Allah is allesomvattend en wetend.”

CCW is een erkend ANBI instelling (RSIN 7883158). Dit betekent dat de giften van donateurs mee tellen voor de giftenaftrek van de inkomstenbelasting.

bottom of page