ONS PROGRAMMA

Graag aandacht voor ons:

LIVE EVENT

 

Wanneer: Volgt

Tijd: Volgt

Soort event: Volgt

 

Zaterdag 23 mei hebben wij de laatste benefietdag van de wekelijkse reeks gehouden. Wij hebben jullie beloofd regelmatig een update te geven over de stand van zaken.

 

Wat een laatste sprint was dat! Wij kijken Alhamdoelillah terug op een -meer dan- geslaagde laatste avond. Met behulp van jullie onuitputtelijke inzet, betrokkenheid, creativiteit en zelfs donaties van bekende Nederlanders zoals Najim Amhali, Patrick Kluivert, Regi Blinker, Eric Kuster en nog een aantal anderen, hebben wij een prachtig resultaat behaald.

 

Met een eindbedrag van €104.739  oftewel 105% van ons doel, kunnen wij terugkijken op een geslaagde campagne. Onze dank daarvoor! Daarnaast hebben wij 285 zonnepanelen op naam uit kunnen geven, ook hier voor hartelijk dank! Lees meer...

Let op, onze veiling loopt nog door tot na Eid al-Fitr. Je kunt dan ook nog steeds meebieden op de aangeboden kavels. De kavels worden regelmatig aangevuld. De opbrengsten van de veiling zijn ten behoeve van de projecten van het ICCW. 

Mocht je zelf iets willen doneren voor de veiling neem dan contact op via (telefoon of) WhatsApp met Mohammed Skori 06 87 239 979. Stuur daarbij een foto en beschrijving. Met betrekking tot etenswaar vragen wij jullie om een tegoedbon aan te bieden i.v.m. de houdbaarheid. Mohammed zal aan de hand daarvan contact met je opnemen.

 

 

Of  doneer door te WhatsAppen naar 06 87 239 979. Je krijgt dan meteen een Tikkie toegestuurd om te betalen. Mocht je contant willen betalen dan graag ook via dit nummer een afspraak maken.

Sadaqa-more New.png

GOFUNDME

Doneer nu via onze GoFundMe pagina!

TIKKIE (OPEN)

Klein of groot bedrag, doneer via een Tikkie!

tikkie-app NEW2.jpg
tikkie-app NEW ZP op naam.png

TIKKIE (PANEEL)

Zonnepaneel op naam €250

VOLG ONZE LIVE UITZENDINGEN VIA DE VOLGENDE KANALEN

LET OP! Wij hebben gemerkt dat de verbinding niet altijd even stabiel is. Mocht tijdens de Live sessie de verbinding verbreken en de live link niet meer werken, ga dan naar de hoofdpagina voor een NIEUWE LIVE FEED. 

YouTube Mobiel.png
Facebook Mobiel.png

ONZE YOUTUBE KANAAL

Video is 10 minuten voor aanvang event online!

ONZE FACEBOOK PAGINA

Video is 10 minuten voor aanvang event online!

DANKWOORD AAN ONZE SPONSOREN

والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته.    ​"مَّثَلُ ٱلَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَٰلَهُمْ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنۢبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِى كُلِّ سُنۢبُلَةٍ مِّا۟ئَةُ حَبَّةٍ وَٱللَّهُ يُضَٰعِفُ لِمَن يَشَآءُ وَٱللَّهُ وَٰسِعٌ عَلِيمٌ" 

“Het voorbeeld van degenen die hun rijkdom aan Allah besteden is als een zaadje [van graan] dat zeven stekels laat groeien; in elke piek zitten honderd korrels. En Allah vermenigvuldigt [Zijn beloning] voor wie Hij wil. En Allah is allesomvattend en wetend.” 

TUSSENSTAND

TOTAAL GEDONEERD

€ 104.739

PANELEN OP NAAM VERKOCHT

285

NOG NODIG VOOR EINDDOEL

€ 0

PANELEN NOG BESCHIKBAAR

15

SPONSOR Visbezorging.jpg

www.visbezorging.nl | 06 466 16 759

VISBEZORGING.NL

  • VERSE VIS, dezelfde dag gevangen en geleverd!

  • Hoge kwaliteit vis tegen een lagere prijs dan de lokale vismarkt!

  • Gratis bezorging, zie prijslijst op de website

©2020 ICCW Woerden | IBAN NL83ABNA0940253046 | Kvk: 41173481| ANBI RSIN 7883158