ONS PROGRAMMA

Graag aandacht voor ons:

 

 

LIVE EVENT

Wanneer: Volgt

Tijd: Volgt

Soort event: Volgt

Waar: Zie hier onder de YouTube & Facebook link

Op zondag 27 december hebben wij de laatste benefietdag van driedaagse reeks gehouden. Wij hebben jullie beloofd regelmatig een update te geven over de stand van zaken.
 
Wat een laatste sprint was dat! Wij kijken Alhamdoelillah terug op een -meer dan- geslaagde laatste avond. Met behulp van jullie onuitputtelijke inzet, betrokkenheid, creativiteit en donaties groot en klein, hebben wij een prachtig resultaat behaald. 
 
Met een eindbedrag van € 42.804 oftewel 107% van ons doel, kunnen wij terugkijken op een geslaagde campagne. Onze dank daarvoor! Daarnaast hebben wij 240 M2 grond op naam uit kunnen geven, ook hier voor hartelijk dank!
 
Het was zeer speciaal om de afgelopen tijd te horen, zien en ervaren welke voorbereidingen, inspanningen, moeite, creatieve ingevingen, bijzondere inzamelacties en diverse hand- en spandiensten de vrijwilligers en sponsors hebben verricht. Geweldig zoals alle vrijwilligers, donateurs en sponsors zich voor deze campagne hebben ingezet. Ook de emoties, betrokkenheid en gretigheid van het team en iedereen daar om heen is ons niet ontgaan. 
 
Masha Allah, wij zijn Allah, alle gulle gevers, vrijwilligers en sponsors zeer dankbaar!

Lees meer...

 

 

Of  doneer door te WhatsAppen naar 06 87 239 979. Je krijgt dan meteen een Tikkie toegestuurd om te betalen. Mocht je contant willen betalen dan graag ook via dit nummer een afspraak maken.

Sadaqa-more New.png

GOFUNDME

Doneer nu via onze GoFundMe pagina!

TIKKIE (OPEN)

Klein of groot bedrag, doneer via een Tikkie!

tikkie-app NEW2.jpg
tikkie-app NEW ZP op naam GROND.png

TIKKIE (1m2)

Zonnepaneel op naam €250

VOLG ONZE LIVE UITZENDINGEN VIA DE VOLGENDE KANALEN

LET OP! Wij hebben gemerkt dat de verbinding niet altijd even stabiel is. Mocht tijdens de Live sessie de verbinding verbreken en de live link niet meer werken, ga dan naar de hoofdpagina voor een NIEUWE LIVE FEED. 

YouTube Mobiel.png
Facebook Mobiel.png

ONZE YOUTUBE KANAAL

Video is 10 minuten voor aanvang event online!

ONZE FACEBOOK PAGINA

Video is 10 minuten voor aanvang event online!

DANKWOORD AAN ONZE SPONSOREN

والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته.    ​"مَّثَلُ ٱلَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَٰلَهُمْ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنۢبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِى كُلِّ سُنۢبُلَةٍ مِّا۟ئَةُ حَبَّةٍ وَٱللَّهُ يُضَٰعِفُ لِمَن يَشَآءُ وَٱللَّهُ وَٰسِعٌ عَلِيمٌ" 

“Het voorbeeld van degenen die hun rijkdom aan Allah besteden is als een zaadje [van graan] dat zeven stekels laat groeien; in elke piek zitten honderd korrels. En Allah vermenigvuldigt [Zijn beloning] voor wie Hij wil. En Allah is allesomvattend en wetend.” 

TUSSENSTAND

TOTAAL GEDONEERD

€ 42.804

M2 GROND OP NAAM VERKOCHT

240

NOG NODIG VOOR EINDDOEL

€ 0

M2 GROND NOG BESCHIKBAAR

0

SPONSOR Visbezorging.jpg

www.visbezorging.nl | 06 466 16 759

VISBEZORGING.NL

  • VERSE VIS, dezelfde dag gevangen en geleverd!

  • Hoge kwaliteit vis tegen een lagere prijs dan de lokale vismarkt!

  • Gratis bezorging, zie prijslijst op de website

©2020 ICCW Woerden | IBAN NL83ABNA0940253046 | Kvk: 41173481| ANBI RSIN 7883158