top of page

DRINGEND bericht inzake: Coronabesmetting

Beste broeders en zusters,


Hierbij een belangrijk bericht inzake de gezondheidstoestand van onze geliefde imam.

Hij heeft gisteren gezondheidsklachten ontwikkeld waarop hij besloten heeft een Covid-test af te laten nemen. De uitslag is helaas positief.


Dit houdt concreet in dat wij iedereen die langer dan 15min. op een afstand van 1,5m bij hem vandaan geeft gestaan, vragen thuis in zelfquarantaine te gaan en het bestuur daarvan op de hoogte te stellen.


Bij klachten moet u zichzelf direct laten testen. Bij geen klachten moet u pas op dag 5 na de constatering van de besmetting (donderdag 13 Mei) een test laten afnemen. Het staat u uiteraard vrij om eerder dan 13 mei een zelftest te doen als u geen klachten heeft om zo gemoedsrust te krijgen.


Alhamdolilah is onze imam altijd zeer voorzichtig en houdt hij zich altijd strikt aan de 1,5m afstand regel incl. mondkapje in de omgang met onze moskeegangers. Het bestuur gaat vandaag zelf ook na wie de afgelopen periode nauw contact heeft gehad met onze imam.


Samenvattend: blijf thuis als u recent nauw contact met de imam hebt gehad en voorkom dat wij genoodzaakt worden om de moskee te sluiten.


Wij roepen iedereen hierbij nogmaals op om zich strikt aan de corona regels te houden die wij binnen de moskee hanteren. Draag een mondkapje, desinfecteer, neem eigen gebedskleed mee, schoenen in tas mee in gebedsruimte EN er is nog steeds GEEN mogelijkheid om de sanitaire ruimte(s) te gebruiken.


Alleen zo voorkomen wij samen dat een besmetting binnen onze gemeenschap zich verspreid met als gevolg dat wij de moskee moeten SLUITEN.


Het is je plicht als moslim om te waken over je eigen gezondheid en de mensen om je heen. Help ons daarbij! Voor iedereen gelden dezelfde Nederlandse maatregelen: De basisregels voor iedereen


Moge Allah onze geliefde imam snel doen genezen en ons allen beschermen tegen dit virus insha Allah.

Wa assalamoe alaikoem,

ICCW bestuur

189 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page