top of page

FOCUS LEIDT TOT RESULTAAT

Inhoud is belangrijker dan het stenen gebouw er om heen!

huis-bouwen-768x515.jpg

PROPHET MOHAMMED (PBUH)

The Prophet (PBUH) asked a badouin “Why don't you tie down your camel?” The Bedouin answered, “I put my trust in Allah.” The Prophet then replied, “Tie your camel first, and then put your trust in Allah.”

ROADMAP 2045

Op 04 april 2021 hebben wij een Algemene Ledenvergadering gehouden. Wij hebben tijdens de presentatie de jaarcijfers van het afgelopen jaar gepresenteerd en deze zijn voor alle leden dan ook op aanvraag beschikbaar. Neem daarvoor even contact op via info@iccw.nl.

 

Daarnaast hebben wij de Roadmap 2045 gepresenteerd. De Roadmap is een visiestuk voor de komende 25 jaar waarin vragen worden beantwoord over het maximaal gebruik maken van het gebouw en welke (toekomstige) stappen te nemen. Daarbij wordt ook gekeken naar zaken zoals inflatie en hoe dat tegen te gaan, verdere invulling van onderwijs en activiteiten (maximaliseren van gebruik beschikbare ruimte) en het 'leefbaar' houden van het gebouw.

Ons doel bij de aankoop van het gebouw is altijd geweest om het gebouw voor de komende (max.) 25 jaar (economische levensduur) zo efficiënt en maximaal mogelijk te benutten. De insteek is dan ook altijd geweest om ALLEEN noodzakelijke projecten op te pakken en/of projecten op te pakken die een significante bijdrage leveren aan de activiteiten binnen de moskee voor de periode tot de nieuwbouw.

 

Daarnaast willen wij er ook voor zorgen dat de huidige generatie optimaal gebruik kan blijven maken van een ruime en comfortabele moskee met goede faciliteiten die bijdragen aan de kwaliteit. Nieuwbouw is dan ook (hoogstwaarschijnlijk) ons geschenk aan de volgende generatie.

 

Wij hebben tijdens de ALV (Algemene Ledenvergadering) gemerkt dat het als zware kost wordt ervaren en hebben daarom ook besloten om de presentatie van gisteren en de Roadmap 2045 (concept) direct met jullie te delen. Verzoek aan iedereen, die moeite heeft met het lezen van de stukken, de stukken door uw kinderen, familieleden etc. te laten lezen en de inhoud daarvan uit te laten leggen.

 

Alleen zo kunnen wij er zeker van zijn dat iedereen goed op het netvlies heeft wat de plannen van de komende jaren zijn. Mocht men toch behoefte hebben aan een persoonlijke uitleg, neem dan contact op via info@iccw.nl. Dat zullen wij een afspraak inplannen en het stuk samen met u doorlopen.

Roadmap 2045 plaatje.png
bottom of page