top of page

VANAVOND 19.30 RAMADANBENEFIET 2021: Onderhoudsproject kozijnen ICCW - Sadaka Jariya

Salamou 3alaikoum beste Broeders en Zuster,


LIVE EVENT

Wanneer: Zaterdag (vanavond), 17 april 2021

Tijd: Aanvang 19:30 uur

Volg ons via: Website | YouTube | Facebook


WIJ HEBBEN UW HULP HARD NODIG!

Hierbij vraagt het ICCW u om uw gunst voor een donatie voor het onderhoudsproject kozijnen. U kunt drager (op naam) worden van het project (naam op plaquette) of naar vermogen een donatie doen. Help ons AJB door te doneren, te delen (met zoveel mogelijk mensen) of te participeren (zet eigen donatie acties voor ons uit op je Facebook). Jazakoum Allah Khayran In Sha Allah.


WAAROM DOEN WE DIT?

Presentatie ALV_Benefiet 2021 v2
.pdf
Download PDF • 1.17MB

JE KUNT OP DE VOLGENDE MANIEREN DONEREN



TIKKIE 1 DRAGER (€ 250,=):


OPEN TIKKIE:


TIKKIE (€ 100,=):


TIKKIE (€ 50,=):


TIKKIE (€ 20,=):


TIKKIE (€ 10,=):


Ook kun je de donaties door Appen naar 06 87 239 979. Je krijgt dan meteen een Tikkie toegestuurd om te betalen. Mocht je contant willen betalen dan graag een afspraak maken ook via dit nummer.


Voor vragen en opmerkingen, gebruik ook bovenstaand Whatsapp nummer. Wij zullen een selectie van de vragen LIVE behandelen.


NOGMAALS DEEL DIT BERICHT MET ZOVEEL MOGELIJK MENSEN!


Baraka Allahu fiekoum in sha Allah. والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته. ​"مَّثَلُ ٱلَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَٰلَهُمْ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنۢبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِى كُلِّ سُنۢبُلَةٍ مِّا۟ئَةُ حَبَّةٍ وَٱللَّهُ يُضَٰعِفُ لِمَن يَشَآءُ وَٱللَّهُ وَٰسِعٌ عَلِيمٌ" “Het voorbeeld van degenen die hun rijkdom aan Allah besteden is als een zaadje [van graan] dat zeven stekels laat groeien; in elke piek zitten honderd korrels. En Allah vermenigvuldigt [Zijn beloning] voor wie Hij wil. En Allah is allesomvattend en wetend.”

Bestuur ICCW


Voorwaarden Plaquette onderhoudsproject
.
Download • 540KB

206 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page