top of page

Updates December

Bijgewerkt op: 12 dec. 2023

Update Bouwcommissie

Begin dit jaar hebben wij u aangegeven in Q4 2023 met de eerste resultaten te komen van ons verkennend onderzoek naar de nieuwbouw/renovatie van de moskee. Helaas gaat ons dit niet lukken. We zijn afhankelijk van derde partijen en daardoor hebben we wat vertraging opgelopen.


We zullen in sha Allah begin 2024 onze resultaten van het onderzoek met jullie delen. We combineren dit met de Algemene Ledenvergadering.


BarakAllah oe feekom voor jullie begrip! Mochten jullie nu al vragen hebben over het project, stuur een e-mail naar info@iccw.nl


Update Gemeente

Op dinsdag 05 december zijn Driss, Mohamed en Samir naar de gemeente geweest om te kijken hoe wij elkaar kunnen versterken om de aandachtspunten (denk aan parkeren, verkeerdrukte, punten mbt nieuwbouw/renovatie van de moskee ) samen op te pakken. Het was een open en zeer positief gesprek, waarbij wij gezamenlijk hebben uitgesproken dat we de vaste contactmomenten tussen het gemeentebestuur en de wijkagent op vaste momenten weer op gaan pakken. Daarin kunnen wij met elkaar regelmatig de aandachtpunten doorspreken en ideeën uitwisselen. Een concreet punt dat hieruit gekomen is, is dat de gemeente heeft aangegeven vaker op de vrijdagmiddag controles uit te voeren (incl. het uitdelen van boetes) om er zo voor te zorgen dat de parkeeroverlast voor zowel de moskee als de buurt beperkt blijft. Houd daar rekening mee!


Presentatie gemeente
.pdf
Download PDF • 236KB

Update Tapijt

Het is eindelijk zover de tapijt is dit weekend gelegd. In de bijlage vind je wat foto’s van het eindresultaat. Met dank aan alle gulle gevers die afgelopen Ramadan het geld bij elkaar hebben verzameld om dit te kunnen realiseren.


GEZOCHT vertaler

Onlangs hebben wij afscheid moeten nemen van onze vaste kracht, wij danken hem voor zijn toewijding en inzet de afgelopen jaren, moge Allah hem hiervoor belonen. Dit betekent dat we tijdelijk zonder vertaler zitten totdat deze vacature door 1 of meerdere mensen wordt vervuld. Daardoor zullen de vrijdagpreken voorlopig alleen in het Arabisch en Berbers worden gehouden.


Kortom, zijn wij op zoek naar nieuw bloed! Ben jij bereid om de preken van de imam te vertalen en/of voor te lezen (je kunt ook van te voren audio opnemen en dan spelen we dat daar af) voor het vrijdagmiddaggebed, meld je dan aan via Driss of Mohamed of vul het online vrijwilligersformulier in. Onze dank alvast aan iedereen die hierbij een steentje wil bijdragen. Ghair In Sha Allah.


Voor nu, dank allemaal voor jullie geduld, inzet en giften en tot de volgende mijlpaal in sha Allah!218 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page