top of page

UPDATE Zonnepanelen: Zonnepanelen worden geplaatst!

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,

Goed nieuws! De afgelopen dagen is men druk met het plaatsen van de zonnepanelen. Wij verwachten dat de zonnepanelen begin volgende maand in gebruik genomen kunnen worden. Een belangrijke mijlpaal en de laatste stap naar duurzame energie voor ICCW.


Het was voor ons als bestuur zeer speciaal om de afgelopen tijd te horen, zien en ervaren welke voorbereidingen, inspanningen, moeite, creatieve ingevingen, bijzondere inzamelacties en diverse hand- en spandiensten de vrijwilligers en sponsoren hebben verricht. Geweldig zoals alle vrijwilligers, donateurs en sponsors zich voor deze campagne hebben ingezet. Ook de emoties, betrokkenheid en gretigheid van het team en iedereen daar om heen is ons niet ontgaan. Iets om nooit te vergeten!


Masha Allah, wij zijn Allah, alle gulle gevers, vrijwilligers en sponsors zeer dankbaar!

REMINDER: JE HEBT NOG TOT EIND NOVEMBER OM DE TENAAMSTELLING AAN TE PASSEN!


STATUS PLAQUETTE

Wij hebben jullie beloofd om regelmatig een update te geven over de stand van zaken en dit is ook precies wat wij blijven doen.

De afgelopen weken hebben wij alle namen verzameld van de donateurs die één of meerdere panelen gedoneerd hebben, deze gaan we de komende weken verifiëren en vervolgens gaan we de plaquette laten maken waarop deze namen vereeuwigd worden.

Inmiddels hebben wij verschillende lijsten opgesteld met de namen van de mensen die gedoneerd hebben. Deze hebben we voor de overzichtelijkheid samengevoegd tot 1 lijst die centraal in de moskee wordt opgehangen.

De lijst met alle namen kun je terugvinden in de moskee. Controleer je naam dan ook! Deze worden na 27 november 2020 1 op 1 overgenomen.

NB een paneel mag MAX. 2 namen bevatten!


Geef aan ons middels het bovenstaand formulier door (of via Whatsapp 06 87 239 979) of de naam van de betaalrekening ook de naam is die op de plaquette dient te staan. Deze nemen wij namelijk in eerste instantie 1 op 1 over. Mochten er tikfouten in staan of mocht je het paneel op iemand anders naam willen zetten, geef dat dan direct door middels bovenstaand formulier.

INSCHRIJVING (NOG NIET BETAALD)

Indien je je hebt ingeschreven en dus nog niet betaald hebt, maak dan direct gebruik van onderstaande link:

Hierbij dan ook het FORMELE verzoek aan alle mensen die zich ingeschreven hebben en nog niet betaald hebben, doe dat ajb zo snel mogelijk zodat wij onze boekhouding op orde kunnen maken.

Je kunt alvast het formulier invullen met de benodigde gegevens. Deze worden verwerkt zodra de betaling binnen is. Indien een (initiële) betaling niet vóór 27 november 2020 binnen is, kunnen wij NIET garanderen dat de naam op de plaquette komt. Neem daarin dus je verantwoordelijkheid!

Mocht je ergens tegen aan lopen of niet direct kunnen betalen, neem dan contact op met onze Penningmeester M. Skori 06 87 239 979, dan kijken wij samen naar een oplossing.

Taqabballa Allah en moge Allah u allemaal belonen met het paradijs in sha Allah.

Bestuur ICCW

144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page