top of page

UPDATE Zonnepanelen: Voorbereidingen afgerond!

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,

Afgelopen weken hebben wij hard gewerkt om alle voorbereidingen af te ronden. De eerste stap die wij hebben genomen is het gereed maken van het dak. Samen met een erkent aannemersbedrijf en onze eigen vrijwilligers hebben wij het dak van het gebouw compleet voorzien van een nieuwe laag Bitumen dakbedekking.

Bitumen dakbedekking is een ijzersterk materiaal om platte daken mee te bedekken. Hiermee hebben wij een dakbedekking gerealiseerd die 100% dekt en vele jaren goed blijft. Daarmee kunnen we met een gerust hart de zonnepanelen plaatsen, zonder ongerust te zijn over het degraderen van de onderlaag.

Daarnaast hebben wij specialisten laten doorrekenen hoeveel ballast de huidige dakconstructie kan dragen. Zij hebben geconcludeerd dat de zonnepanelen zonder aanpassingen van de dakconstructie geplaatst kunnen worden. Hiermee hebben wij weer een volgende stap gezet in het realiseren van ons doel.

Niet een onbelangrijke stap is de splitsing van de energieaansluitingen tussen de sportzaal en de moskee. Het zit namelijk zo; alvorens de aansluiting volledig van de moskee zal zijn -en er dus energie teruggeleverd kan gaan worden- er een aparte WOZ moet komen. Iedere aansluiting mag slechts verbonden zijn aan één WOZ. Om dit te realiseren is er veel afstemming geweest met de gemeente en de sportzaal. Na de zomer is het dan zo ver; de splitsing is dan formeel gerealiseerd en onze aansluiting wordt dan gereed gemaakt voor het terugleveren van energie.

Ging alles dan van een leien dakje de afgelopen tijd? Nee! Zo is de SDE+ toekenning met max. 13 weken uitgesteld. In eerste instantie zouden wij halverwege juni uitsluitsel krijgen, maar i.v.m. de corona crisis krijgen wij binnen dertien weken bericht of de subsidie wordt toegekend. Niettemin gaan wij vol goede moed door met de ingeslagen weg.

Inmiddels hebben wij ook al enkele offertes ontvangen en zijn wij deze grondig aan het bestuderen. Gezien de doorlooptijd die dit met zich meebrengt, verwachten wij na de bouwvak van start te kunnen gaan met het plaatsen van de zonnepanelen. Wij zullen dan ook een tijdslijn uitzetten en die met jullie delen. Zo kunnen jullie samen met ons de mijlpalen vieren en de vorderingen volgen.

STATUS PLAQUETTE

Wij hebben jullie beloofd om regelmatig een update te geven over de stand van zaken en dit is ook precies wat wij blijven doen.

De afgelopen weken hebben wij alle namen verzameld van de donateurs die één of meerdere panelen gedoneerd hebben, deze gaan we de komende weken verifiëren en vervolgens gaan we de plaquette laten maken waarop deze namen vereeuwigd worden.

Inmiddels hebben wij verschillende lijsten opgesteld met de namen van de mensen die gedoneerd hebben:

GOFUNDME

Indien je middels onze GoFundMe pagina een donatie voor één of meerdere zonnepanelen hebt gedaan, zal je naam te vinden zijn op de lijst:


Lijst Zonnepanelen GoFundMe V2
.pdf
Download PDF • 55KB

De naam op de lijst is ook de naam die op de plaquette komt te staan. Deze zijn 1 op 1 overgenomen van GoFundMe. Mochten er tikfouten in staan of mocht je het paneel op iemand anders naam willen zetten, geef dat dan direct door middels dit formulier:


Op het formulier dien je aan te geven hoe je gedoneerd hebt GoFundMe/ Tikkie/ Bankoverschrijving/ Contant/ Inschrijving. Wanneer je het bedrag hebt overgemaakt [Datum]. Verder dien je je voor- en achternaam op te geven, je telefoonnummer waar we je op kunnen bereiken en de naam (controleer de spelling!!) die op de plaquette dient te staan.

BETALING VIA Tikkie/ Bankoverschrijving/ Contant

Indien je middels Tikkie/ Bankoverschrijving/ Contant een donatie voor één of meerdere zonnepanelen hebt gedaan, zal je naam ook te vinden zijn op de lijst. Deze namen zijn echter afgeschermd i.v.m. de privacywetgeving (AVG). Dit geldt niet voor de GoFundMe donateurs aangezien zij namelijk zelf al hun namen openbaar geplaatst hebben.

Geef aan ons middels het bovenstaand formulier door of de naam van de betaalrekening ook de naam is die op de plaquette dient te staan. Deze nemen wij namelijk in eerste instantie 1 op 1 over. Mochten er tikfouten in staan of mocht je het paneel op iemand anders naam willen zetten, geef dat dan direct door middels bovenstaand formulier.

INSCHRIJVING (NOG NIET BETAALD)

Indien je je hebt ingeschreven en dus nog niet hebt betaald hebt, maak dan direct gebruik van onderstaande link:

Hierbij dan ook het FORMELE verzoek aan alle mensen die zich ingeschreven hebben en nog niet betaald hebben, doe dat ajb zo snel mogelijk zodat wij onze boekhouding op orde kunnen maken.

Je kunt alvast het formulier invullen met de benodigde gegevens. Deze worden verwerkt zodra de betaling binnen is. Indien de betaling niet vóór 15 september 2020 binnen is, kunnen wij NIET garanderen dat de naam op de plaquette komt. Neem daarin dus je verantwoordelijkheid!

Mocht je ergens tegen aan lopen of niet direct kunnen betalen, neem dan contact op met onze Penningmeester M. Skori 06 87 239 979, dan kijken wij samen naar een oplossing.

Houd verder onze website (www.iccw.nl) goed in de gaten! Meer Informatie (incl. een voorbeeldplaquette) zal binnenkort met jullie gedeeld worden.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen iedereen nog een fijne vakantieperiode toe!

Taqabballa Allah en moge Allah u allemaal belonen met het paradijs in sha Allah.

Bestuur ICCW

260 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page