top of page

UPDATE Zonnepanelen: Nog maar 2 weken om tenaamstelling aan te passen!

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,

Goed nieuws! De SDE+ toekenning is binnen! Een belangrijke mijlpaal en randvoorwaardekijk voor het nemen van de vervolgstappen.

Zoals eerder aangegeven hebben wij al enkele offertes ontvangen en zijn wij deze grondig aan het bestuderen. Gezien de doorlooptijd die dit met zich meebrengt, verwachten wij na de bouwvak van start te kunnen gaan met het plaatsen van de zonnepanelen. Wij zullen t.z.t. een tijdslijn uitzetten en die met jullie delen. Zo kunnen jullie samen met ons de mijlpalen vieren en de vorderingen volgen.

REMINDER: JE HEBT NOG MAAR 2 WEKEN OM DE TENAAMSTELLING AAN TE PASSEN!


STATUS PLAQUETTE

Wij hebben jullie beloofd om regelmatig een update te geven over de stand van zaken en dit is ook precies wat wij blijven doen.

De afgelopen weken hebben wij alle namen verzameld van de donateurs die één of meerdere panelen gedoneerd hebben, deze gaan we de komende weken verifiëren en vervolgens gaan we de plaquette laten maken waarop deze namen vereeuwigd worden.

Inmiddels hebben wij verschillende lijsten opgesteld met de namen van de mensen die gedoneerd hebben:

GOFUNDME

Indien je middels onze GoFundMe pagina een donatie voor één of meerdere zonnepanelen hebt gedaan, zal je naam te vinden zijn op de lijst:


Lijst Zonnepanelen GoFundMe V2
.pdf
Download PDF • 55KB

De naam op de lijst is ook de naam die op de plaquette komt te staan. Deze zijn 1 op 1 overgenomen van GoFundMe. Mochten er tikfouten in staan of mocht je het paneel op iemand anders naam willen zetten, geef dat dan direct door middels dit formulier:


Op het formulier dien je aan te geven hoe je gedoneerd hebt GoFundMe/ Tikkie/ Bankoverschrijving/ Contant/ Inschrijving. Wanneer je het bedrag hebt overgemaakt [Datum]. Verder dien je je voor- en achternaam op te geven, je telefoonnummer waar we je op kunnen bereiken en de naam (controleer de spelling!!) die op de plaquette dient te staan.

BETALING VIA Tikkie/ Bankoverschrijving/ Contant

Indien je middels Tikkie/ Bankoverschrijving/ Contant een donatie voor één of meerdere zonnepanelen hebt gedaan, zal je naam ook te vinden zijn op de lijst. Deze namen zijn echter afgeschermd i.v.m. de privacywetgeving (AVG). Dit geldt niet voor de GoFundMe donateurs aangezien zij namelijk zelf al hun namen openbaar geplaatst hebben.

Geef aan ons middels het bovenstaand formulier door of de naam van de betaalrekening ook de naam is die op de plaquette dient te staan. Deze nemen wij namelijk in eerste instantie 1 op 1 over. Mochten er tikfouten in staan of mocht je het paneel op iemand anders naam willen zetten, geef dat dan direct door middels bovenstaand formulier.

INSCHRIJVING (NOG NIET BETAALD)

Indien je je hebt ingeschreven en dus nog niet hebt betaald hebt, maak dan direct gebruik van onderstaande link:

Hierbij dan ook het FORMELE verzoek aan alle mensen die zich ingeschreven hebben en nog niet betaald hebben, doe dat ajb zo snel mogelijk zodat wij onze boekhouding op orde kunnen maken.

Je kunt alvast het formulier invullen met de benodigde gegevens. Deze worden verwerkt zodra de betaling binnen is. Indien de betaling niet vóór 15 september 2020 binnen is, kunnen wij NIET garanderen dat de naam op de plaquette komt. Neem daarin dus je verantwoordelijkheid!

Mocht je ergens tegen aan lopen of niet direct kunnen betalen, neem dan contact op met onze Penningmeester M. Skori 06 87 239 979, dan kijken wij samen naar een oplossing.

Houd verder onze website (www.iccw.nl) goed in de gaten! Meer Informatie (incl. een voorbeeldplaquette) zal binnenkort met jullie gedeeld worden.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen iedereen nog een fijne vakantieperiode toe!

Taqabballa Allah en moge Allah u allemaal belonen met het paradijs in sha Allah.

Bestuur ICCW

211 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page