top of page

UPDATE: Noodhulp Stichting al-Fuqara


Assalaam oe3alaikom, beste broeder, beste zuster,

Het is niemand ontgaan! De huidige lastige tijden hebben een behoorlijke impact op veel mensen, zo ook op een kansarm en zeer behoeftig gezin in Marokko.

Vanwege de zeer schrijnende situatie van dit gezin wenst Stichting al-Fuqara dit jong gezin op korte termijn te steunen. De moeder van drie kinderen dient urgent een noodzakelijke medische behandeling (kostenindicatie: ruim €12.000) te ondergaan en de vader in het gezin verkeert in financiële nood en dreigt binnen afzienbare tijd zijn huur van huisvesting niet meer te kunnen voldoen, met het risico dat dit gezin op straat komt te staan.

Stichting al-Fuqara ziet het daarom als haar plicht om een vorm van noodhulp te bieden aan dit gezin.


Totale opbrengst tot nu is €4544,40 Alhamdoulilah, maar we zijn er nog niet!


Help mee om in sha Allah deze laatste dagen van de Ramadan Sadaka te geven en maak gebruik van de extra hassanat die verdiend kunnen worden in deze gezegende maand. Uw hulp wordt enorm gewaardeerd en maakt een groot verschil. Doneer daarom nu via onderstaande betaalverzoeken of maak gebruik van onderstaande IBAN nummer.


Dit project leent zich uiteraard ook goed voor uw eventuele zakaat-verplichtingen (zakaat-ul-mal of zakaat-ul-fitr) in sha Allah.

Moge Allah swt uw donatie aanleiding laten zijn om u te beschermen, te leiden en te zegenen in deze bizarre tijden en u hiermee te doen laten binnentreden in het hoogste paradijs. Ameen.

Voor meer gedetailleerde informatie, kunt u contact opnemen met Allal Ben Haddou (T) of Abderrahim Skori (W).


Bankoverboeking: NL38 INGB 0007 1330 07 t.n.v. Stichting Al Fuqara

Wij rekenen in sha Allah op uw steun.

Stichting al-Fuqara

T: 06 1084 9145 | W: 06 1271 6763 | I: www.alfuqara.nl

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page