top of page

UPDATE laatste sprint: MashAllah wat een geslaagde dag!

Bijgewerkt op: 3 jun. 2020

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,

Op zaterdag 23 mei hebben wij de laatste benefietdag van de wekelijkse reeks gehouden. Wij hebben jullie beloofd regelmatig een update te geven over de stand van zaken.

Wat een laatste sprint was dat! Wij kijken Alhamdoelillah terug op een -meer dan- geslaagde laatste avond. Met behulp van jullie onuitputtelijke inzet, betrokkenheid, creativiteit en zelfs donaties van bekende Nederlanders zoals Najim Amhali, Patrick Kluivert, Regi Blinker, Eric Kuster en nog een aantal anderen, hebben wij een prachtig resultaat behaald.

Met een eindbedrag van €104.739 oftewel 105% van ons doel, kunnen wij terugkijken op een geslaagde campagne. Onze dank daarvoor! Daarnaast hebben wij 285 zonnepanelen op naam uit kunnen geven, ook hier voor hartelijk dank!

Het was zeer speciaal om de afgelopen tijd te horen, zien en ervaren welke voorbereidingen, inspanningen, moeite, creatieve ingevingen, bijzondere inzamelacties en diverse hand- en spandiensten de vrijwilligers en sponsors hebben verricht. Geweldig zoals alle vrijwilligers, donateurs en sponsors zich voor deze campagne hebben ingezet. Ook de emoties, betrokkenheid en gretigheid van het team en iedereen daar om heen is ons niet ontgaan.

Masha Allah, wij zijn Allah, alle gulle gevers, vrijwilligers en sponsors zeer dankbaar!

Hoe nu verder?

Wij hebben jullie beloofd om regelmatig een update te geven over de stand van zaken en dit is ook precies wat wij blijven doen. De eerste stap die wij de komende maand gaan nemen is het gereed maken van het dak. Daarover zullen wij jullie uitgebreid informeren en jullie meenemen in de statusupdates.

Halverwege juni verwachten wij een beschikking te ontvangen m.b.t. de SDE+ aanvraag. Aan de hand hier van en de offertes die wij hebben ontvangen, zullen wij een tijdslijn uitzetten en die met jullie delen. Zo kunnen jullie samen met ons de mijlpalen vieren en de vorderingen volgen.

De komende weken zullen wij alle namen verzamelen van de donateurs die een paneel gedoneerd hebben, deze verifiëren en vervolgens een plaquette laten maken waarop deze namen vereeuwigd worden. Houd onze website (www.iccw.nl) daarvoor goed in de gaten! Informatie hier over (incl. een voorbeeldplaquette) zal binnenkort met jullie gedeeld worden.

Verder zullen wij de GoFundMe pagina de komende tijd open laten staan voor mensen die een Sadaka willen geven. Het geld dat wij extra ontvangen/overhouden zullen wij reserveren voor het volgende project.


Wij hebben daarnaast besloten om de overige (we gaan nu uit van) 15 panelen op de naam te zetten van de donateurs die geen paneel aangeschaft hebben, maar wel meegeholpen hebben om dit prachtige resultaat te behalen!

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen iedereen nog een hele fijne Eid al-Fitr toe!

Taqabballa Allah en moge Allah u allemaal belonen met het paradijs in sha Allah.

Bestuur ICCW

348 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page