top of page

UPDATE Benefietdag: Mashallah weer een geslaagde dag!

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,

Gisteren hebben wij de tweede benefietdag van de wekelijkse reeks gehouden. Wij hebben jullie tijdens de Live uitzending beloofd regelmatig een update te geven over de stand van de donaties. Wij kijken Alhamdo Lillah terug op een geslaagde avond. Hier en daar hebben wij wat verbeterpunten opgemerkt welke wij in sha Allah mee zullen nemen bij het volgende benefiet. De stand op 03 mei 2020 is als volgt opgebouwd: GoFundMe: € 20.144 Bank overschrijving: € 7.873 Toezeggingen per Whatsapp/email: € 3.300 Totaalbedrag: € 31.217 Masha Allah, wij zijn Allah en alle gulle gevers zeer dankbaar. Jullie donaties t.b.v. het zonnepanelenproject van het ICCW zullen een van de beste investeringen zijn in jullie levens. Daar mee dragen jullie bij aan een beter milieu en een constante beloning in de vorm van doorlopende liefdadigheid (Sadaqa Jariya). Deel de actie met zo veel mogelijk mensen en blijf doneren. De donaties van komende week pakken we weer op tijdens de Du3a’s in de volgende live sessie. Mocht tijdens de Live sessie de verbinding verbreken en de live link niet meer werken, ga dan naar de hoofdpagina voor een NIEUWE LIVEFEED. YouTube site: https://www.youtube.com/channel/UCwWYrngX0gJJhhVhuQ6J6Fg

Donaties ontvangen wij graag via: GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/zonnepanelenactie-samen-energie-neutraal

Wij hebben gemerkt dat een aantal donateurs moeite heeft met of hoe om te gaan met het geven van ‘fooi’ bij het doneren. GoFundMe heeft 0% platformkosten voor organisatoren en rekenen op de vrijgevigheid van donateurs om onze service te garanderen. Het geven van fooi is een vrijwillige bijdrage om het platform te ondersteunen. Dit bedrag kun je veranderen door op ‘Ander’ te klikken en zelf een bedrag in te vullen (0 is ook mogelijk). Daarnaast kunnen de mensen die het lastig vinden om via de site te doneren ook middels een open tikkie te doneren. Tikkie: https://tikkie.me/pay/85jmep0vlrjtl8qqu8j9?

Of, een tikkie voor een volledig zonnepaneel voor 250,- euro: Tikkie: https://tikkie.me/pay/ICCW/kuKJgpRzcVDSUAT46uYEsm

Of de donaties door appen naar 06 87 239 979. Je krijgt dan meteen een Tikkie toegestuurd om te betalen. Mocht je contant willen betalen dan graag een afspraak maken ook via dit nummer. Tot snel lieve broeders en zusters, Bestuur ICCW.

315 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page