top of page

UPDATE Benefietdag: Mashallah een geslaagd weekend!

Bijgewerkt op: 20 apr. 2021

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,

Afgelopen weekend hebben wij de eerste benefietdagen van de wekelijkse reeks gehouden. Wij hebben jullie tijdens de Live uitzending beloofd regelmatig een update te geven over de stand van de donaties. Wij kijken Alhamdoelillah terug op een geslaagde avond. Hier en daar hebben wij wat verbeterpunten opgemerkt welke wij in sha Allah mee zullen nemen bij het volgende benefiet. Wij hebben afgelopen weekend € 8.055 aan donaties binnen gehaald en 27 dragers kunnen noteren.


De naam zegt het al, wij zijn nog op zoek naar 453 personen die dit project met ons mee kunnen dragen. Deze dragers zijn naast onze broeders en zusters, de ruggengraat voor het verwezenlijken van dit project. Dit gaan we dan ook (voor een laatste keer) vereeuwigen op een plaquette. Dus wees er snel bij en noteer jouw naam ook als DRAGER van dit project. Masha Allah, wij zijn Allah en alle gulle gevers (zowel groot als klein) zeer dankbaar voor het kijken, participeren en doneren.

Deel de actie met zo veel mogelijk mensen en blijf doneren! De Du3a’s voor de donaties die doordeweeks binnen komen, pakken we weer op tijdens de live sessie van komend weekend.


JE KUNT OP DE VOLGENDE MANIEREN DONEREN


TIKKIE 1 DRAGER (€ 250,=):


OPEN TIKKIE:


TIKKIE (€ 100,=):


TIKKIE (€ 50,=):


TIKKIE (€ 20,=):


TIKKIE (€ 10,=):


Ook kun je de donaties door Appen naar 06 87 239 979. Je krijgt dan meteen een Tikkie toegestuurd om te betalen. Mocht je contant willen betalen dan graag een afspraak maken ook via dit nummer.

Voor vragen en opmerkingen, gebruik ook bovenstaand Whatsapp nummer. Wij zullen een selectie van de vragen LIVE behandelen.

Baraka Allahoe Fiekoum, wa assalamoe alaikoem, Bestuur ICCW.

122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page