top of page

UPDATE Benefietdag en lopende Challenges!: doe jij ook mee?!

Bijgewerkt op: 29 apr. 2021

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,

Afgelopen weekend hebben wij op vrijdag- en zaterdagavond weer een LIVE stream gehouden in het kader van het Kozijnenproject. Wij kijken Alhamdoelillah terug op een geslaagde avond. Hier en daar hebben wij wat verbeterpunten opgemerkt welke wij in sha Allah mee zullen nemen bij het volgende benefiet. Wij hebben afgelopen weekenden € 15.000 aan donaties binnen gehaald en 43 dragers kunnen noteren.


De naam zegt het al, wij zijn nog op zoek naar 437 personen die dit project met ons mee kunnen dragen. Deze dragers zijn naast onze broeders en zusters, de ruggengraat voor het verwezenlijken van dit project. Dit gaan we dan ook (voor een laatste keer) vereeuwigen op een plaquette. Dus wees er snel bij en noteer jouw naam ook als DRAGER van dit project. Masha Allah, wij zijn Allah en alle gulle gevers (zowel groot als klein) zeer dankbaar voor het kijken, participeren en doneren.Daarnaast ook een oproep voor onze lopende challenges:


Jongerencommissie VS Vrouwencommissie: Wie gaat er winnen de jonkies of onze ervaren vrouwen, wie ga jij steunen? Beide hebben een eigen Tikkie code meegekregen en strijden om de eer om als beste inzamelcommissie bekend te komen staan. Help jij ze verder? Voor hen staat daarnaast een taart en een ere vermelding op onze ALLERLAATSTE plaquette op het spel;


Recitatie wedstrijd voor onze jongeren: Is jouw kind tussen de 7 en 12 jaar oud, schrijf hem/haar dan in voor onze recitatie wedstrijd! Opnames vinden voor de uitzending plaats en worden tijdens onze live streams uitgezonden. Onze Imam zal er bij zijn om de recitatie op een leuke opbouwende manier te beoordelen en tips&tricks mee te geven. Dat is niet alles! Richting het eind van de Ramadan kunnen alle kijkers a.d.h.v. een korte samenvattingsfilmpje stemmen op de beste reciteur. Alle kinderen krijgen sowieso een klein cadeautje en een certificaat, maar de winnaar wordt natuurlijk beloond met een taart! Schrijf je kind snel in, we hebben inmiddels 3 inschrijvingen van (minstens) 5; De eerste wedstrijddag is aanstaande vrijdag 30 April en vangt aan om 18:00 in sha Allah. Breng jouw kinderen op tijd a.u.b.


Koken met onze vrijwillige koks Mhamed en Houdhoud met als host Najim: Ben jij een jongen tussen de 12 en 18 jaar of een meisje tussen de 8 en 12 jaar en wil je jouw eigen koekjes bakken, op eten/uitdelen en daarnaast ook nog een heerlijke taart kunnen winnen? Schrijf je dan nu in voor onze ‘Heel ICCW bakt wedstrijd’. Max. aantal deelnemers per categorie is 5 personen, dus wees er snel bij! Laat je vrienden zien dat je koekjes kan bakken en decoreren, onder begeleiding uiteraard, dus ervaring is niet nodig. De eerste wedstrijddag is zaterdagavond 2 Mei om 18:00, wees een half uur eerder aanwezig zodat je de instructies vooraf kunt ontvangen.Oproep: Eid-ul- Fitr koekjes bakken voor ICCW buren.


Als vereniging realiseren wij dat we prominent aanwezig zijn in de wijk. Dat brengt vooral met de speciale gebeden (Jummu3ah/ salaat ul Eid/Tarawih) altijd het risico van extra overlast met zich mee. Daarnaast dragen onze buren ons een warm hart toe. Dat is niet van zelfsprekend en daarom willen wij, zoals het een goede buur betaamt, hen daarvoor bedanken. Wat is nou mooier dan dat onze eigen leden thuis extra koekjes bakken voor onze buren; een mooi gebaar van betrokkenheid en dankbaarheid. Als je wilt bijdragen en je home-made koekjes als Sadaka wil doneren, meld je dan aan! De koekjes kunnen 2 dagen voor het eind van de Ramadan worden gebracht zodat we voldoende tijd hebben om ze netjes in te pakken en op de laatste avond van de Ramadan af te kunnen leveren bij onze buren. Wie goed doet, goed ontmoet… Wij gaan het in sha Allah op een leuke manier aankleden en hier ook foto’s en korte filmpjes van maken om met jullie te delen.


Deel de actie met zo veel mogelijk mensen en blijf doneren!


De Du3a’s voor de donaties die doordeweeks binnen komen, pakken we weer op tijdens de live sessie van komend weekend.


JE KUNT OP DE VOLGENDE MANIEREN DONEREN


TIKKIE 1 DRAGER (€ 250,=):


OPEN TIKKIE:


TIKKIE (€ 100,=):


TIKKIE (€ 50,=):


TIKKIE (€ 20,=):


TIKKIE (€ 10,=):


Ook kun je de donaties door Appen naar 06 87 239 979. Je krijgt dan meteen een Tikkie toegestuurd om te betalen. Mocht je contant willen betalen dan graag een afspraak maken ook via dit nummer.

Voor vragen en opmerkingen, gebruik ook bovenstaand Whatsapp nummer. Wij zullen een selectie van de vragen LIVE behandelen.

Baraka Allahoe Fiekoum, wa assalamoe alaikoem, Bestuur ICCW.


159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page