top of page

UPDATE BENEFIET: Onderhoudsproject kozijnen ICCW fase II

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,


Dit weekend hebben wij op vrijdag- en zaterdagavond weer een LIVE stream gehouden in het kader van het Kozijnenproject. Wij kijken Alhamdoelillah terug op twee geslaagde avonden. Hiermee hebben wij een goede start gemaakt voor een succesvolle afronding van fase II begin volgend jaar.


Wij hebben afgelopen weekenden € 17.430 aan donaties binnen gehaald en 45 dragers kunnen bijschrijven.


Zoals jullie weten hebben we het benodigde bedrag van € 120.000 (inschatting jan. ‘21) opgedeeld in 3 delen van € 40.000 per deel. Wij hebben deze delen ‘fases’ genoemd en hebben met jullie steun tijdens het afgelopen Ramadanbenefiet fase I bijna helemaal af kunnen ronden.


Afgelopen weekend zijn we dan ook eerst van start gegaan met het trekken van de laatste sprint om fase I af te ronden en dit is dan ook gelukt! Onze dank hiervoor aan alle donateurs, kijkers en de mensen die onze berichten doorsturen en ons steunen!


Vervolgens zijn wij verder gegaan met het binnen halen van de donaties voor fase II. Wij hebben dankzij jullie een goede eerste stap kunnen zetten en inmiddels € 14.661 van de benodigde € 40.000 binnen gehaald. Ook hier voor onze dank aan iedereen!


In sha Allah zullen wij dit bedrag meenemen als startbedrag voor het volgende benefiet en kunnen wij samen met jullie die € 40.000 vol maken om zo ook fase II af te ronden.


De naam zegt het al, wij zijn voor fase II nog op zoek naar 115 personen die dit project met ons mee kunnen dragen. Deze dragers zijn naast het feit dat het onze broeders en zusters zijn, de ruggengraat voor het verwezenlijken van dit project. Dit gaan wij dan ook (voor een laatste keer) vereeuwigen op een plaquette. Dus wees er snel bij en noteer jouw naam ook als DRAGER van dit project; inschrijvingen blijven open staan!


REMINDER voor de broeders en zusters die hun inschrijving van afgelopen Ramadan nog niet hebben voldaan; betaal AUB voor het eind van het jaar of neem anders even contact met ons het bestuur. Vanaf 16 januari hebben wij (in sha Allah) een ander bestuur en wij willen graag alles op een nette manier over kunnen dragen. Soukran alvast voor de moeite!


Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar wij zijn Allah en alle gulle gevers (zowel groot als klein) zeer dankbaar voor hun donaties. Daarnaast -niet te vergeten- de mensen die kijken, delen en participeren. Masha Allah, tot een volgend benefiet in sha Allah!


Baraka Allahoe Fiekoum, wa assalamoe alaikoem,


Bestuur ICCW.


283 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page