top of page

Thuis blijven in deze moeilijke tijden.

Beste leden en geïnteresseerden, Wij zitten met zijn allen in deze corona crisis met dezelfde uitdagingen, hoe om te gaan met de beperkingen en hoe om te gaan met de behoeften van eenieder. Graag willen wij namens het bestuur van het ICCW de volgende 2 zaken onder de aandacht brengen:

Ten eerste delen wij bij deze een audioboodschap van onze imam. Deze eerste video is in het Berbers, zonder Nederlandse vertaling. In de daaropvolgende video’s proberen wij -waar mogelijk- wel een Nederlandse vertaling op te nemen. Moge Allah onze imam en onze vertalers rijkelijk belonen hiervoor.

Zie onderstaande link naar de video Ten tweede willen wij jullie in het kader van het naderen van de maand Ramadan informeren over de digitale activiteiten en evenementen die wij namens ICCW organiseren. Vanaf heden zullen wij elke vrijdag om 13.00 een nieuwe video publiceren om jullie geïnformeerd te houden tijdens deze Coronacrisis. Volgende week zaterdag zal er een live event plaatsvinden. Tijd en precieze invulling wordt nog bekend gemaakt, houd hiervoor de website, Whatsapp en Social Media kanalen goed in de gaten. Tijdens de Ramadan zullen wij gebruik maken van dit medium om donaties op te halen. Wees er dus bij en help ons om onze doelen te bereiken in deze gezegende maand. Meer informatie volgt.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page