top of page

Sponsoring (evenementen) ICCW voor ondernemers

Beste ondernemer(s),

Namens het bestuur van het ICCW willen wij het volgende onder de aandacht brengen.


Wij willen tijdens de LIVE-uitzendingen een platform bieden aan ondernemers om hun diensten en producten, aan een breed publiek, ten toon te stellen.


Hiervoor beschikken wij over een continu groeiend netwerk waar u van mee kunt profiteren!


Zo bieden wij de mogelijkheid om uw digitale reclamewerk, zoals logo’s/foto’s/banners e.d., via onze (social) mediakanalen te plaatsen en/of tijdens de LIVE-uitzending weer te geven. Voor ondernemers liggen er grote kansen op het gebied van (social) media marketing. Via onze (social) mediakanalen kan een onderneming eenvoudig in contact komen met haar doelgroep, de naamsbekendheid vergroten en de communicatie een persoonlijke tint geven.


Wij beschikken op dit moment over de volgende mediakanalen:


  • De vernieuwde ICCW website www.iccw.nl

  • ICCW Facebook pagina

  • ICCW Facebook Jongerenpagina

  • ICCW Facebook vrouwenpagina

  • ICCW Youtube pagina

  • Een fullsize banner tijdens de pauze momenten van een Live event (eerstvolgende gelegenheid is a.s. zaterdag 9 Mei)


De reclame-uitingen worden -in overleg- voor minimaal 3 maanden geplaatst op de bovengenoemde (social) mediakanalen.


Als openingsactie stappen wij af van een minimaal sponsoringsbedrag. U mag zelf het bedrag uitkiezen wat voor u redelijk en haalbaar is. Ook een symbolisch bedrag is tijdens deze gezegende Ramadanmaand meer dan voldoende voor ons.


Ons doel is om samen met onze lokale ondernemers op te trekken en deze crisis te zien als een kans. Samen kunnen wij op deze manier een mooie bijdrage leveren aan het verbeteren van onze moskee (onderhoud/vervanging gevels en kozijnen) alsmede de reeds bekende zonnepanelenactie.


Met de lopende projecten dragen wij bij aan het realiseren van een duurzaam moskeegebouw, zowel voor het milieu als voor de portemonnee. Geld door teruglevering van overcapaciteit helpt ons zelfs de vaste kosten verder te drukken.


Tenslotte snijdt het mes aan twee kanten, publiciteit voor uw onderneming zal immers met Allah's zegen ook voordeel voor uw bedrijf opleveren.


Verder willen wij de belastingtechnische voordelen niet buiten beschouwing laten. Als uw sponsoring wordt gedaan uit zakelijk belang, zijn de kosten aftrekbaar. Als ondernemer handelt u in zakelijk belang als u bijvoorbeeld uw lokale moskee sponsort en uw bedrijfsnaam staat op de (social) mediakanalen van de moskee. Dan sponsort u uit zakelijk oogpunt, aangezien uw naamsbekendheid in de regio wordt vergroot. De kosten zijn in dat geval aftrekbaar en de BTW kan als voorbelasting worden afgetrokken in de omzetbelasting. Wij zorgen er voor dat op de factuur de tegenprestatie vermeld staat. U heeft op deze manier erg weinig te verliezen maar wel veel te winnen!


Wij wijzen u verder op de mogelijkheid dat uw sponsoring op verschillende manieren kunt invullen, d.m.v. het doneren van een bedrag of het doneren van een item voor de veiling van ICCW. Het is zelfs mogelijk om een dienstverlening aan te bieden als sponsoringsbijdrage.


Kortom helpt u ook mee met het realiseren van deze goede doelen? Neem hiervoor contact op met onderstaand contactpersoon.


Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Graag horen wij van u.

Met vriendelijke groet, wa assalamoe alaikoem,

Het ICCW-bestuur

Commissie Media ICCW

Contactpersoon sponsoring: Najim el Morabit

Telefoon: 06 267 087 33

Email: Najim@ICCW.nl


DISCLAIMER: ICCW behoudt zich het recht voor om een sponsoringsaanvraag af te wijzen indien het ICCW bestuur de aard van de onderneming niet vindt stroken met islamitische normen.Sponsoring ICCW voor ondernemers
.pdf
Download PDF • 635KB

196 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Goed initiatief. Ik zal de ondernemers die ik ken direct benaderen. Succes Bestuur ICCW!

Like
bottom of page