top of page

Project Snippergrond: 4 weken de tijd om tenaamstelling aan te passen!

Assalamoe ailaikoem beste Broeders en Zusters,

Goed nieuws! Wij hebben een plan gereed voor de inrichting van de tuin die wij binnenkort met jullie zullen delen. Inmiddels hebben wij ook al een aantal leveranciers geselecteerd en voeren daar de eerste gesprekken mee. Na een uitgebreid selectietraject zal er 1 leverancier overblijven. Op basis van de volgende wegingsfactoren zullen wij de selectie maken:

  • Prijs

  • Kwaliteit

  • Deskundigheid (met name in het advies m.b.t. de inrichting)

  • Referenties

  • Betaalcondities (hoeveel termijnen)

  • Uitvoermogelijkheden (doorlooptijd)

Een belangrijke mijlpaal en de laatste stap naar de daadwerkelijke inrichting. Doel is om voor het eind van van de Ramadan het project af te ronden en deze aan jullie te kunnen presenteren (incl. Plaquette).

REMINDER: JE HEBT NOG TOT 12 APRIL OM DE TENAAMSTELLING AAN TE PASSEN!


STATUS PLAQUETTE

Wij hebben jullie beloofd om regelmatig een update te geven over de stand van zaken en dit is ook precies wat wij blijven doen.

De afgelopen weken hebben wij alle namen verzameld van de donateurs die één of meerdere M2 grond gedoneerd hebben, deze gaan we de komende weken verifiëren en vervolgens gaan wij een plaquette laten maken waarop deze namen vereeuwigd zullen worden.

Inmiddels hebben wij verschillende lijsten opgesteld met de namen van de mensen die gedoneerd hebben. Deze hebben we voor de overzichtelijkheid samengevoegd tot 1 lijst die centraal in de moskee wordt opgehangen.

De lijst met alle namen kun je nu terugvinden in de moskee. Controleer je naam dan ook. Deze worden na 12 april één op één overgenomen.

NB per M2 grond donatie mag je MAX. 2 namen op geven!


Geef aan ons -middels het bovenstaand formulier- door (of via Whatsapp 06 87 239 979) of de naam van de betaalrekening ook de naam is die op de plaquette dient te staan. Deze nemen wij namelijk in eerste instantie één op één over. Mochten er tikfouten in staan of mocht je de donatie op iemand anders naam willen zetten, geef dat dan direct door middels bovenstaand formulier.

INSCHRIJVING (NOG NIET BETAALD)

Indien je je hebt ingeschreven en dus nog niet betaald hebt, maak dan direct gebruik van onderstaande link om dat alsnog te doen:

Hierbij dan ook het FORMELE verzoek aan alle mensen die zich ingeschreven hebben en nog niet betaald hebben, doe dat ajb zo snel mogelijk zodat wij onze boekhouding op orde kunnen maken.

Je kunt natuurlijk wel alvast het formulier invullen met de benodigde gegevens. Deze worden dan verwerkt zodra de betaling binnen is. Indien de (initiële) betaling niet vóór 12 april 2021 binnen is, kunnen wij NIET garanderen dat de naam op de plaquette komt. Neem daarin dus je eigen verantwoordelijkheid!

Mocht je ergens tegen aan lopen of niet direct kunnen betalen, neem dan contact op met onze Penningmeester M. Skori 06 87 239 979, dan kijken wij samen naar een oplossing.

Taqabballa Allah en moge Allah u allemaal belonen met het paradijs in sha Allah.

Bestuur ICCW

228 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page