top of page

LIVE event op 25, 26 en 27 december: Sadaka Jariya - aankoop snippergrond

Bijgewerkt op: 26 dec. 2020

Goedendag, As-salāmu ʿalaykum, Het bestuur ICCW heeft van de gemeente een aanbod gekregen om de strook grond aan de Populierenstraat tegen een gereduceerde prijs van € 152 per m2 over te nemen. Het gaat om een strook van 240 m2, daarmee komen we uit op een bedrag van € 40.520,- inclusief kosten voor belasting, notaris en kadaster. Wij willen voor de moskee deze 240m2 snippergrond aanschaffen, in eerste instantie om:

- Zelfbeschikking te hebben over de strook grond om de moskee heen

- Deze netjes te kunnen onderhouden zodat de omgeving om de moskee netjes en leefbaar wordt

- Mogelijk in de zomer leuke activiteiten buiten te organiseren (burendag etc.)

- Als wij in de toekomst overgaan tot nieuwbouw, zouden wij -in overleg met gemeente- dit stuk grond mee kunnen nemen in ons bestemmingsplan. Zaak is wel dat wij nu al hier op

voorsorteren.) Voor degene die een 1 M2 (€155 per M2 ) grond ‘op naam’ willen kopen, hebben wij het volgende bedacht. Er zal een plaquette (zie voorbeeldfoto binnenkort bij de updates) worden gemaakt met maximaal 240 namen. Dit zijn de namen van de personen die één of meerdere M2 grond hebben gedoneerd. Mocht je meerdere M2 grond hebben gedoneerd, zal er achter je naam het aantal komen (x gedoneerd). Zo willen wij mensen stimuleren en ook meteen wat terug doen voor degene die een M2 grond ‘geadopteerd’ hebben. Hun namen worden hiermee vereeuwigd op de plaquette en op een centrale plek in de tuin geplaatst. Wij hopen dat jullie deze actie kunnen waarderen en vooral ook steunen. Ik vraag jullie daarnaast ook om de link veelvuldig te delen zodat de kans groter wordt om ons doel te bereiken. Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 december zullen er ook weer live events plaats vinden waarbij wij meer informatie zullen verstrekken en middels interactie mensen aan zullen sporen om te doneren. Blijf hiervoor de volgende kanalen in de gaten houden:

Baraka Allahu fiekoum in sha Allah. والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته. ​"مَّثَلُ ٱلَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَٰلَهُمْ فِى سَبِيلِ ٱللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنۢبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِى كُلِّ سُنۢبُلَةٍ مِّا۟ئَةُ حَبَّةٍ وَٱللَّهُ يُضَٰعِفُ لِمَن يَشَآءُ وَٱللَّهُ وَٰسِعٌ عَلِيمٌ" “Het voorbeeld van degenen die hun rijkdom aan Allah besteden is als een zaadje [van graan] dat zeven stekels laat groeien; in elke piek zitten honderd korrels. En Allah vermenigvuldigt [Zijn beloning] voor wie Hij wil. En Allah is allesomvattend en wetend.”

Je kunt op verschillende manieren doneren. Voorkeur heeft via de GoFundMe site of anders via een directe overschrijving/Tikkie.


Contant doneren is mogelijk, maar niet wenselijk i.v.m. de aangescherpte Coronamaatregelen, neem daarvoor contact op met het bestuur 06 87 239 979 of mail naar info@icww.nl Daarnaast kunnen de mensen die het lastig vinden om via de site te doneren ook middels een open tikkie te doneren. Tikkie: https://tikkie.me/pay/ICCWoerden/b9QGtv718uifPk5WB6u8uV

Of, een tikkie voor een ‘geadopteerde’ M2 grond voor 155,- euro: Tikkie: https://tikkie.me/pay/ICCWoerden/uugAjWSmeDBNuvvTUFz2F1

Ook kun je de donaties door appen naar 06 87 239 979. Je krijgt dan meteen een Tikkie toegestuurd om te betalen. Mocht je contant willen betalen dan graag een afspraak maken ook via dit nummer (zie ook hierboven).

Taqabballa Allah en moge Allah u allemaal belonen met het paradijs in sha Allah.

Bestuur ICCW


Algemene voorwaarden Plaquette
.pdf
Download PDF • 495KB


936 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page