top of page

LIVE EVENT! Zonnepanelenactie Ramadan: Sadaka Jariya [a.s. zaterdag 09 mei]

As-Salaamoe Alaykoem Wa Rahmatoe-Allahi Wabarakatoeh, 


Graag aandacht voor ons:


LIVE EVENT


Wanneer: Zaterdag, 09 mei 2020  Tijd: Aanvang 19:30 uur

 1. Koran recitatie

 2. Inleiding en status zonnepanelen 

 3. Korte Islam quiz voor jongeren tot 12 jaar (ga naar www.kahoot.it om mee te spelen, tijdens de uitzending ontvang je van ons de pincode)

 4. Korte lezing: Imam si Ismaili + Dua’s vorige week

 5. PAUZE: Oproep Maghreb + Iftar (21.15 - 22:00 uur) 

 6. Korte Islam quiz voor 12 jaar en ouder (ga naar www.kahoot.it om mee te spelen, tijdens de uitzending ontvang je van ons de pincode)

 7. GoFundMe update + Dua’s voor donateurs (live!) 

 8. Koran recitatie 

 9. Athan Ishae (23:00 uur) + afsluiting

Resterende Ramadanprogramma:

 • Vrijdag 15 mei -Veiling moskee (informatie volgt) Mocht je iets willen doneren voor de veiling neem dan contact op via telefoon of Whatsapp met Mohammed Skori 06 87 239 979

 • Zaterdag 16 mei - Reguliere programma (invulling volgt)

 • Dinsdag op woensdag 19 op 20 mei - Laylat al-Qadr special. Start vanaf 18:00! (invulling volgt)

 • Vrijdag 22 mei - Reguliere programma (invulling volgt)

 • Zaterdag 23 mei - Eid al-Fitr special. Start vanaf 10:00! (invulling volgt)

LET OP! Wij hebben gemerkt dat de verbinding niet altijd even stabiel is. Mocht tijdens de Live sessie de verbinding verbreken en de livelink niet meer werken, ga dan naar de hoofdpagina voor een NIEUWE LIVE FEED

Zodra wij een link hebben naar onze Live video (zowel YouTube als Facebook) zullen wij deze met jullie delen!


Masha Allah, wij zijn Allah en alle gulle gevers zeer dankbaar.


Jullie donaties t.b.v. zonnepanelen project van het ICCW zullen een van de beste investeringen zijn in jullie levens. Daar mee dragen jullie bij aan een beter milieu en een constante beloning in de vorm van doorlopende liefdadigheid (Sadaqa Jariya). 


Deel de actie met zo veel mogelijk mensen en blijf doneren. De donaties van deze week pakken we weer op tijdens de Du3a’s van de live sessie a.s. zaterdag.


Jullie donaties ontvangen wij graag viaWij hebben gemerkt dat een aantal donateurs niet begrepen hoe ze om moeten gaan met het geven van ‘fooi’ bij het doneren. GoFundMe heeft 0% platformkosten voor organisatoren en rekenen op de vrijgevigheid van donateurs om onze service te garanderen. Het geven van fooi is een vrijwillige bijdrage om het platform te ondersteunen. Dit bedrag kun je veranderen door op ‘ander’ te klikken en zelf een bedrag in te vullen (0 is ook mogelijk).


Daarnaast kunnen de mensen die het lastig vinden om via de site te doneren ook middels een open Tikkie te doneren.Of, een tikkie voor een volledig zonnepaneel voor 250,- euro:Of de donaties door Appen naar 06 87 239 979. Je krijgt dan meteen een Tikkie toegestuurd om te betalen. Mocht je contant willen betalen dan graag een afspraak maken ook via dit nummer.


Tot zaterdag lieve broeders en zusters,


Bestuur ICCW.

291 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page