top of page

Bericht inzake Kozijnen(project)

Assalamoe alaikoem beste broeders en zusters,


Wij hebben jullie beloofd om regelmatig een update te geven over de stand van zaken en dit is ook precies wat wij blijven doen.


Afgelopen tijd hebben wij achter de schermen hard gewerkt om samen als nieuw bestuur de boel op de rails te krijgen. De eerste stap die wij in het kader van het kozijnenproject hebben genomen is het opvragen van nieuwe offertes en het updaten van de reeds aangeleverde offertes op basis van de huidige prijs/doorlooptijd. We hebben hiervoor contact gehad met een aantal (interessante) partijen en hebben daar de offertes op maat laten opstellen (op basis van de huidige kozijnmaten).


Inmiddels hebben wij de offertes ontvangen en zijn wij deze grondig aan het bestuderen. Gezien de economische ontwikkelingen zijn de prijzen voor materiaal en het plaatsen hier van flink omhoog geschoten. Dan spreken we over offertes die tientallen procenten duurder uitvallen. Daarnaast blijkt de levering en daarmee de doorlooptijd ook een beperkende factor te zijn. Het bestellen van kozijnen met de maten die wij nodig hebben, kost veel tijd en de algemene indruk is dan ook dat we pas volgend jaar (na de winterperiode) kunnen starten met het vervangen van de kozijnen.


Hiermee staan wij voor een dilemma, gaan we nu de kozijnen aanpakken en accepteren we de bijkomende kosten en doorlooptijd of gaan wij kijken wat de alternatieven zijn? Om hier een goed oordeel over te kunnen vellen, hebben we besloten om de verschillende opties door te rekenen en dit ter goedkeuring bij de leden, tijdens de ALV, voor te leggen alvorens wij tot actie overgaan.


Wij snappen dat dit niet het nieuws is waar de meeste van ons op hoopten, maar het is belangrijk dat we alle opties goed doorrekenen voordat we bij jullie terugkomen met een concreet voorstel. Wij vragen hiervoor jullie geduld en begrip. Mocht je behoefte hebben om toch het e.e.a. door te spreken met het bestuur, dan zijn jullie vanzelfsprekend van harte welkom tijdens het vraaguurtje na het Juma3a gebed of zondag na het Dohr gebed. Daar kunnen Driss en Mohammed jullie te woord staan en jullie vragen beantwoorden.


Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en kijken er naar uit om jullie inbreng mee te nemen tijdens de ALV, wees er dus bij!


REMINDER voor de broeders en zusters die hun inschrijving van afgelopen inzamelactie(s) nog niet hebben voldaan; betaal AUB voor het eind van het jaar of neem anders even contact met het bestuur op zodat we geen rekening hoeven te houden met openstaande bedragen en daarmee geen vertraging oplopen bij start van de uitvoering. Na de ALV is duidelijk welke optie we gaan uitvoeren en dan willen wij (in sha Allah) zo snel mogelijk doorpakken. Soukran alvast voor de moeite!


Ten slotte willen wij iedereen nogmaals bedanken voor het doneren, participeren en jullie geduld. Baraka Allahoe fiekoum!


Wa assalamoe alaikoem wa rahamatoe Allahi wa barakatoe,


ICCW bestuur.


116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page