top of page

Belangrijk bericht: verkiezingen nieuw bestuur 2022

Assalamoe alaikoem, beste broeders en zusters,


Hierbij een belangrijk bericht van de ICCW verkiezingscommissie:


Inmiddels zijn we al weer 4 jaar verder en dat betekent dat per 1 januari 2022 de termijn van het huidige bestuur verloopt.


Het bestuur bestaat op dit moment uit 9 personen, waarvan 7 personen aan hebben gegeven vrijwillig af te treden. De twee bestuursleden die wensen aan te blijven zullen zich opnieuw verkiesbaar stellen.


De verkiezingscommissie is op zeer korte termijn op zoek naar versterking. De basiseisen die wij aan potentiele commissieleden stellen, zijn als volgt:

  • Onafhankelijkheid: Moet bekend staan als een objectief persoon;

  • Kennis: Moet kennis hebben van goed bestuur en de wet omtrent goed bestuur goed kunnen interpreteren en vertalen in handelswijze;

  • Communicatie: Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands;

  • Schrijfvaardigheden: In staat zijn om zelfstandig rapportages op te stellen en afspraken duidelijk in verslagen vast te leggen;

  • Organisatorisch: Organisatorisch sterk;

  • Gedrag: Van onbesproken gedrag zijn (VOG aanvraag mogelijk vereist ). Minimaal MBO denk en werk niveau;

  • Lidmaatschap: Niet-ICCW-leden mogen zich aanmelden voor de commissie indien er een gebrek is aan eigen leden met interesse of de juiste kennis.

Heb je vragen over bovengenoemde eisen of over de procesgang, stuur deze dan gerust door naar mailadres: Verkiezing@ICCW.nl of Whatsapp nummer 06 87 67 80 22.


De verkiezingscommissie zal zich intensief inzetten om alle ICCW-leden in de gelegenheid te stellen om hun stem te doen laten gelden. Het doel van de verkiezingscommissie is dan ook om de verkiezingen op een transparante en gestructureerde wijze te laten verlopen.


Voor meer informatie over de verkiezing en (de voorwaarde van) deelname, lees onderstaand document.


Bestuursverkiezingen ICCW informatie en vacatures 2021 2022 final
.pdf
Download PDF • 803KB

Kom jij ons helpen bij het organiseren en faciliteren van de verkiezingen? Stuur een email naar Verkiezing@ICCW.nl of stuur een WhatsApp naar 06 87 67 80 22. Dhr. N. El Morabit zal dan contact met u opnemen.


Met vriendelijke groet,


De verkiezingscommissie

242 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page